Catering Almere Partyt-Rent Almere  


Email: verhuur@partyrentalmere.nl   -   Telefoon: 036-3030159

Catering Almere

Wilt u hapjes en drankjes serveren op uw feest of speciale gelegenheid? Wij zijn ook het adres voor professionele catering in Almere en omstreken. Of het nu gaat om de hartige hapjes, snacks, taarten, volledige maaltijden, de koffie of de biertjes, het is allemaal geen probleem voor de catering van Party-Rent Almere.

Waarvoor u ook kiest, u kunt er vanuit gaan dat de cateraar al het eten vers bereidt. Een groot aantal hapjes kan koud worden geleverd, zodat u ze alleen maar even op hoeft te warmen. Zoals gezegd werkt de catering in Almere met verse producten, daarom is het van belang dat we bestelling wel op tijd binnen hebben.

Catering Almere – hapjes

Wanneer u ervoor kiest om de catering te laten verzorgen door Party-Rent Almere heeft u een brede keuze in (vooral Indonesische) hapjes en snacks. Zowel hartig als zoet. In het hartige catering assortiment vindt u bijvoorbeeld bacang, bapao, lumpia, lemper, panada, pasteisje, rissolles en tahu isi. Voor de liefhebber van een zoet hapje hebben we onder andere bika ambon, spekkoek, tapé, wadijk nangka, kue dadar en lemet. Catering is maatwerk, dus het menu kan volledig op maat worden samengesteld. Misschien hebt u nog specifieke wensen. Laat het ons zeker even weten, dan krijgt u een offerte op maat.

Catering Almere – maaltijden

Als u uw gasten wilt trakteren op een volledige maaltijd is de catering van Party-Rent Almere ook een prima keuze. We kunnen uw gasten een compleet Indonesisch menu voorschotelen voor een zeer schappelijke prijs. Het menu / buffet bestaat standaard uit bami, nasi, rendang rundvlees, kipsaté, roedjak eieren, gado-gado (vegetarisch), kroepoek, sambal en atjar komkommer. Ook bij speciale wensen voor de maaltijden kunt u gerust contact met ons opnemen. Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Onze catering wordt optioneel inclusief servies en bediening geleverd.

Taarten

Ook voor heerlijke ambachtelijk gemaakt taarten kunt u de catering van Party-Rent Almere inschakelen.

Kosten catering Almere

Voor hapjes en maaltijden hanteren we duidelijke en scherpe prijzen. Wilt u weten wat de precieze kosten zijn voor de catering op uw feest? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Naast catering zijn we ook het juiste adres voor de verder aankleding van uw feest: partytenten, meubilair, verlichting, attracties enzovoorts.

Meer informatie:
catering
Catering Almere
Meubels huren Almere
Partytent huren Amsterdam
Partytent huren Hilversum
Springkussen huren Almere