Meubels huren Almere Party-Rent Almere bellen  


Email: verhuur@partyrentalmere.nl   -   Telefoon: 036-3030159

Meubels huren Almere: tafels en stoelen huren in Almere

Stoelen en tafels nodig voor een bijeenkomst, feest of andere gelegenheid? U kunt al uw meubels huren bij Party-Rent Almere. In ons verhuurassortiment vindt u een brede selectie tafels, statafels, stoelen, banken, picknicksets, kamerschermen, barkrukken, parasols en marktkramen. Ook de verdere aankleding van de meubels, zoals tafelkleden en servies, kunnen we voor u regelen.

Wanneer u er voor kiest de meubels te huren bij Party-Rent Almere, mag u er vanuit gaan dat u kwalitatief hoogstaand en robuust meubilair krijgt geleverd. En dat alles tegen bijzonder scherpe tarieven. Kortom, u kunt de aankleding en inrichting van uw feest of gelegenheid met een gerust hart aan ons overlaten.

Meubels huren Almere – tafels

In ons uitgebreide meubelverhuur assortiment vindt u een grote collectie tafels. Zo beschikken we onder andere over verschillende statafels, ideaal voor gelegenheden met veel gasten. De statafels zijn beschikbaar in de twee verschillende hoogtes, één meter en vijftien centimeter en één meter en tien centimeter. Deze robuuste statafels kunnen desgewenst worden voorzien van een rok, wat de tafels een stijlvolle uitstraling geeft. De rokken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in de kleuren zwart, wit en blauw. De statafels kunnen tevens worden geleverd met bijbehorende barkrukken.

Wanneer u meubels gaat huren bij Party-Rent Almereen u heeft andere tafels nodig dan statafels, dan kunt u kiezen uit: picknicksets (klapbanken + tafel), ronde tafels (ook voor buiten en tevens verkrijgbaar met rotan voet), examentafels en klaptafels van hout en kunststof. Natuurlijk zijn al deze opties te combineren, neem voor een offerte op maat gerust contact met ons op.

Meubels huren Almere – stoelen

U wilt dat al uw gasten kunnen zitten? Dan kunt u bij Party-Rent Almere kiezen uit verschillende stoelen en krukken. Zo hebben we een grote voorraad klapstoelen. Deze zijn gemakkelijk te plaatsen en weer op te ruimen. Erg handig als u grote groepen van een zitplaats moet voorzien. Voor een wat luxere uitstraling kunt u kiezen voor onze houten stoelen met armleuningen. Verder vindt u in onze collectie te huren meubels opklapbare barkrukken, rotanstoelen, gestoffeerde stoelen en kunststof stoelen.

 

Verdere aankleding

Naast meubels huren kunt u bij ons ook terecht voor de verdere aankleding van uw feest of evenement, van partytenten tot biertaps en van terrasverwarmers tot catering (inclusief servies en bediening). U regelt het allemaal gemakkelijk via Party-Rent Almere.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie:
meubilair
stoelen
tafels
Catering Almere
Meubels huren Almere
Partytent huren Amsterdam
Partytent huren Hilversum
Springkussen huren Almere