Partytent huren Amsterdam bij Party-Rent Almere  


Email: verhuur@partyrentalmere.nl   -   Telefoon: 036-3030159

Partytent huren Amsterdam

Binnenkort iets te vieren en de hoeveelheid gasten overtreft de ruimte die u heeft? Kies er dan er dan voor om een partytent te huren. Wij verhuren namelijk ook partytenten in Amsterdam. Met één of meerdere partytenten kunt u het ‘feestoppervlak’ aanzienlijk vergroten. We beschikken over een zeer breed aanbod feesttenten en accessoires, dus voor nagenoeg elke plaats en situatie hebben we een passende oplossing. Een partytent huren in Amsterdam is natuurlijk ook een geweldige oplossing om uw tuinfeest te beschermen tegen het wisselvallige Hollandse weer, dat elk seizoen kan toeslaan. Bekijk hier een overzicht van mogelijkheden en partytent prijzen.

Partytent huren Amsterdam – afmetingen

De afmetingen van de tent hangen natuurlijk af van het aantal personen en van de beschikbare ruimte. Is één partytent niet afdoende voor uw situatie? Dat is geen enkel probleem! Wanneer u een partytent huurt bij Party-Rent Almere, kunt u meerdere tenten namelijk aan elkaar koppelen. Zo kunnen we één grote tent creëren die ruimte biedt tot wel honderd gasten. De tenten kunnen ook tegen de gevel van een huis of pand worden geplaatst, zodat ze een verlengstuk worden van de kamer. Een tijdelijke serre als het ware. Als u niet helemaal precies weet welke en/of hoeveel partytenten u nodig heeft, dan staan we u met alle graagte bij met goed advies.

Partytent huren Amsterdam – opzetten

Wanneer u een partytent gaat huren, krijgt u een tent van hoge kwaliteit die wel heel gemakkelijk is op te zetten. Dat laatste doen wij namelijk. Al onze prijzen zijn inclusief opbouwen en afbreken. Dan kunt u zicht focussen op de organisatie van het feest of gelegenheid en bezig zijn met uw gasten. Als u een partytent gaat huren in Amsterdam worden er wel transportkosten in rekening gebracht. De opbouw van de wanden is flexibel (kunnen dus ook worden weggelaten) en de partytenten kunnen desgewenst (bijvoorbeeld bij een zanderige ondergrond) worden geleverd met een grondzeil of ondervloer.

Kosten partytent huren Amsterdam

We verhuren partytenten tegen zeer scherpe tarieven. Naast partytenten kunnen we ook de verdere aankleding van uw feest verzorgen. Van servies tot meubelen en van eten tot complete kinderattracties. Kortom, alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feest.

Wilt u meer informatie over het huren van een partytent of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie:
partytenten
Catering Almere
Meubels huren Almere
Partytent huren Amsterdam
Partytent huren Hilversum
Springkussen huren Almere