Partytent huren Hilversum bij Party-Rent Almere  


Email: verhuur@partyrentalmere.nl   -   Telefoon: 036-3030159

Partytent huren Hilversum

U heeft binnenkort een feest of speciale gelegenheid en u heeft niet genoeg ruimte om de gasten te ontvangen of u wilt uw gasten ook buiten kunnen ontvangen? Dan kunt u een partytent huren bij Party-Rent Almere.

We verhuren een breed scala aan partytenten die desgewenst aan elkaar kunnen worden gekoppeld, zodat er één grote tent ontstaat. Dan bent u voor het slagen van uw buitenfeest niet meer afhankelijk van het wisselvallige Hollandse weer. Bij ons kunt u een partytent huren tegen een zeer schappelijk tarief. De huurprijzen zijn inclusief opbouwen en afbreken. Een overzicht van de partytent verhuurtarieven vindt u hier.

Partytent huren Hilversum – oppervlakte

De oppervlakte van de te plaatsen partytent hangt af van de beschikbare ruimte en de hoeveelheid gasten die gebruik maken van de tent. Zoals gezegd kunnen we de tenten met elkaar verbinden, zodat we een tent kunnen bouwen die ruimte biedt tot maar liefst honderd mensen. U kunt de partytent ook gebruikten als verlengstuk van uw huis. Dan wordt deze tegen de gevel van het huis geplaatst. We kunnen ons voorstellen dat u niet dagelijks aan het berekenen bent hoeveel mensen er in een partytent passen. Dus als u een partytent wilt huren in Hilversum en niet precies weet hoeveel tenten u nodig heeft, neem dan contact met ons op. We voorzien u graag van goed advies.

Partytent huren Hilversum – inrichting

U wilt de partytent voorzien van meubilair, zoals statafels en terrasverwarmers? Ook dan zit u goed bij Party-Rent Almere. We beschikken over een zeer breed assortiment artikelen voor de inrichting van de gehuurde partytent. We kunnen uw complete feest aankleden, zodat u zich kan focussen op gasten. Wij doen de rest. Daarnaast zijn we tevens het juiste adres voor catering, licht en geluid en verschillende kinderattracties.

Wilt meer weten over het huren van een partytent in Hilversum of wilt u een op maat gemaakte offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatiue:
partytenten
Catering Almere
Meubels huren Almere
Partytent huren Amsterdam
Partytent huren Hilversum
Springkussen huren Almere